Wellington Harbour, ngantri buat beli ikan

Awalnya saya tidak terlalu suka ikan. Kesukaan saya pada ikan berawal ketika perusahaan tempat saya bekerja menugaskan saya untuk menghandle project Telkomsel dan Indosat di Area Sulawesi Tengah, yaitu di daerah Palu, Toaya, Palolo, Toboli, Kasimbar, Tada, Tinombo, Palasa, Parigi Moutong, Poso Sausu, Poso dan Tentena.

Hampir setiap hari Ibu Kos saya di Tada menyajikan menu ikan. Inilah adat orang Sulawesi Tengah. Dianggap tidak makan atau nggak ada lauk jika ikan tidak tersedia. Bagi saya sayur, tempe goreng, sambel dan telur ceplok sudah cukup. Tapi Ibu kos saya melarang saya makan hanya gara-gara nggak ada ikan.

Kesukaan pada ikan ini akhirnya berlanjut saat saya menikah, karena ternyata istri saya lebih suka ikan. Saking nyidamnya untuk makan ikan saya dan istri suka beli ikan segar pada hari Minggu di Sunday Market Wellington. Waduuh…kok jauh amat dari Palu kok lompat ke Wellington.

Saat pertama kali beli, istriku ngantri lama banget. Hampir ada 50 orang ngantri beli ikan di Wellington Harbour. Belakangan kami baru tahu kalau yang ngantri ternyata yang minta ikannya di fillet (diiris dan dibuang tulangnya), padahal kami mau beli ikan segarnya. Eeeh…nggak taunya yang mau ikan segar bisa langsung nylonong ke depan untuk beli tanpa beli ngantri. Padahal sudah ngantri setengah jam lagi. Semprul….

Jadi jika Anda mahasiswa mau beli ikan segar, datang saja ke Wellington Harbour pada saat Sunday Market. Harganya berkisar NZ$ 6.00 s/d NZ$ 14.00 perkilo tergantung jenis ikannya. Kalau mau dapat bonus satu ikan, datanglah pada saat siang menjelang Sunday Market tutup. Tapi saya nggak tanggung jawab yah kalau ikannya keburu habis. Hehe…

About andoyoanny
Blognya Andoyo

2 Responses to Wellington Harbour, ngantri buat beli ikan

  1. xxmy says:

    If you are < HREF="http://www.wowgoldone.com/" REL="nofollow">cheap wow gold <> trying any unknown cheats to earn gold, you would < HREF="http://www.wowgoldone.com/" REL="nofollow"> cheapest wow gold <>face some problem and your account will be black out. So don’t try to < HREF="http://www.wowgoldone.com/" REL="nofollow">wow gold<> find cheats instead try to < HREF="http://www.wowgoldget.net" REL="nofollow">wowgoldget<> follow the guideline of world of warcraft. These tips could < HREF="http://www.euwowgold.net" REL="nofollow">euwowgold<>work as gold cheat and can help a lot to earn gold and money. World of Warcraft is the most exiting online game and while Playing the game most of the players struggle < HREF="http://www.ogpal.org/" REL="nofollow">ogpal<> to earn a lot of gold.Most of the players < HREF="http://www.itemchannel.com" REL="nofollow">World Of Warcraft Gold<>try search cheat code for this game to earn gold. This < HREF="http://www.gold4power.com/" REL="nofollow">wow gold cheap<>article will help < HREF="http://www.xowow.net/" REL="nofollow">xowow <>you a lot to earn more and more gold.The best way to earn gold in this online game is by going through the guidelines < HREF="http://www.gold4power.com/" REL="nofollow">wow gold for sale<>and other information about < HREF="http://www.oggsale.net" REL="nofollow">oggsale<>the game that are available on the internet .

  2. xxmy says:

    If you are < HREF="http://www.wowgoldone.com/" REL="nofollow">cheap wow gold <> trying any unknown cheats to earn gold, you would < HREF="http://www.wowgoldone.com/" REL="nofollow"> cheapest wow gold <>face some problem and your account will be black out. So don’t try to < HREF="http://www.wowgoldone.com/" REL="nofollow">wow gold<> find cheats instead try to < HREF="http://www.wowgoldget.net" REL="nofollow">wowgoldget<> follow the guideline of world of warcraft. These tips could < HREF="http://www.euwowgold.net" REL="nofollow">euwowgold<>work as gold cheat and can help a lot to earn gold and money. World of Warcraft is the most exiting online game and while Playing the game most of the players struggle < HREF="http://www.ogpal.org/" REL="nofollow">ogpal<> to earn a lot of gold.Most of the players < HREF="http://www.itemchannel.com" REL="nofollow">World Of Warcraft Gold<>try search cheat code for this game to earn gold. This < HREF="http://www.gold4power.com/" REL="nofollow">wow gold cheap<>article will help < HREF="http://www.xowow.net/" REL="nofollow">xowow <>you a lot to earn more and more gold.The best way to earn gold in this online game is by going through the guidelines < HREF="http://www.gold4power.com/" REL="nofollow">wow gold for sale<>and other information about < HREF="http://www.oggsale.net" REL="nofollow">oggsale<>the game that are available on the internet .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: